NÄSSJÖ KOMMUN
Close Google

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate NÄSSJÖ LÄRCENTER

Hem / Hållbar ombyggnad och renovering

Hållbar ombyggnad och renovering

Hållbar ombyggnad och renovering är utbildningen som ger dig spetskompetens för att kunna arbeta med ombyggnad och renovering med hållbarhet, miljö och energieffektivitet i fokus. Utbildningen är skräddarsydd för dig som har byggerfarenhet och som vill specialisera dig på ombyggnad och renovering av moderna hus och lägenheter.

Ombyggnads- och renoveringssektorn är en expansiv bransch som de senaste åren lett till tusentals nya jobb och den utvecklingen väntas fortsätta.

Hållbar ombyggnad och renovering

Utbildningen läggs upp i nära samverkan med bygg-, vvs– och installationsbranschen.
En stor del av utbildningen genomförs genom byggprojekt och lärande i arbete, LIA. Teorigenomgångar varvas med praktisk tillämpning i olika renoverings – och ombyggnadsprojekt. Ämnen som tas upp är bland annat energieffektivitet, installationsteknik, ekonomi, arbetsmiljö, bemötande och projektering.

En bra start på din fortsatta karriär

Utbildningen hållbar ombyggnad och renovering är skräddarsydd för alla som arbetar med ombyggnad och renovering som hantverkare eller installatörer. Utbildningen är den enda YH-utbildningen i landet inom hållbar renovering och ombyggnad. Den leder till en yrkeshögskoleexamen och ger dig de kunskaper du behöver för att kunna bygga om och renovera hus på ett energieffektivt och miljövänligt sätt.

Stor statliga satsningar för att stötta energieffektivisering av äldre hus och lägenheter planeras de kommande åren. Det gör att efterfrågan på yrkesrollen förväntas fortsätta vara stor och arbetsmarknaden ser mycket god ut. Efter utbildningen på Nässjöakademin kan du arbeta som bygghantverkare eller installatör med specialistkompetens inom hållbar ombyggnad och renovering. Du kan bland annat arbeta med installation, bygghantverk, projektering, miljöfrågor eller kvalitetsarbete i ombyggnads- och renoveringsprojekt.

I ledningsgruppen för utbildningen finns bland annat representanter för Sveriges Byggindustrier, Installatörernas utbildningscentrum och lokala byggföretag.

Vill du veta mer om utbildningen?

Ring:

0380-51 72 50

Maila:

larcenter@nassjo.se

Studie och yrkesvägledning:

0380-51 72 62, 51 72 64, 51 72 66

Facebook:

http://www.facebook.com/Nassjoakademin
© 2016 nassjo.se | producerad av webbyrå zwebb | drivs av ezpublish™ | redigera

Nässjö lärcenter, 571 80 Nässjö TEL: 0380-517250/70 E-post: