NÄSSJÖ KOMMUN
Close Google

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate NÄSSJÖAKADEMIN

Hem / Nässjöakademin

Nässjöakademin

Vill du studera ett högskoleprogram, gå en fristående högskolekurs eller utbilda dig inom yrkeshögskola? Vi på Nässjöakademin satsar på att vara Sveriges bästa skola med Sveriges nöjdaste studerande. Välkommen till oss!

Nässjöakademin

På Nässjöakademin hittar du eftergymnasiala utbildningar inom högskola och yrkeshögskola. Vi har bara utbildningar inom områden där det finns en tydlig efterfrågan på arbetskraft.

Våra utbildningar läggs upp i nära samverkan med arbetslivet och en fjärdedel av utbildningstiden är förlagd på arbetsplatser, genom projekt och Lärande i arbete, LIA. På sätt kan du vara säker på att innehållet i utbildningen motsvarar de kompetenskrav som arbetslivet efterfrågar.

Goda chanser till jobb

De flesta av våra studerande får jobb efter avslutad utbildning. 2015 hade 92 procent av de studerande jobb sex månader efter sin examen. Vi har utbildningar inom en rad olika områden. Vilka utbildningar som erbjuds varierar år från år beroende på vad näringslivet efterfrågar. Att teoretiska kunskaper varvas med praktiska färdigheter är ett av yrkeshögskolans tydligaste kännetecken. Målet är att du som studerande ska vara anställningsbar från dag ett efter examen.

Om Nässjö

Nässjö är ett centrum för logistik och järnväg med bra kommunikationer och ett aktivt näringsliv. Regionen är en av de industritätaste i Sverige och vi har ett nära samarbete med företagen och branschorganisationerna här.

Sökbara utbildningar 2016
© 2017 nassjo.se | producerad av webbyrå zwebb | drivs av ezpublish™ | redigera

Nässjö lärcenter, 571 80 Nässjö TEL: 0380-517250/70 E-post: