Test
NÄSSJÖ KOMMUN
Close Google

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate NÄSSJÖAKADEMIN

Hem / Nässjöakademin / Våra utbildningar / Fristående högskolekurs

Fristående högskolekurs

På Nässjöakademin kan du läsa fristående högskolekurser via videokonferens. Du som läser en högskolekurs helt på distans har möjlighet att komma hit som gäststudent och utnyttja våra lokaler och datorer för dina studier.

Fristående högskolekurs

Utbildning

Start:

Specialpedagogik, grundkurs, 7,5 hp

Start v. 4 2017. Anmälan är stängd.

v.4 2017

   
Videokonferens

På Nässjöakademin har vi tillgång till videokonferensutrustning. Vid en videokonferens är din högskola och flera lärcentra uppkopplade samtidigt till en föreläsning. Det finns mikrofon och kamera i rummet så du som student har möjlighet att ställa frågor direkt till föreläsaren. Ni som blivit antagna till en videokonferenskurs i Nässjö bildar en studiegrupp och sitter hos oss för att delta i föreläsningarna.

Är du ett företag som önskar ett videokonferensmöte mot en part som befinner sig på annan ort är du välkommen att kontakta oss.

Adobe Connect

Adobe Connect är ett verktyg för videokonferens via dator som många högskolor använder sig av. Givetvis har vi på Nässjöakademin även tillgång till detta verktyg med tillhörande webbkamera och mikrofon.

Gäststudent

Du som läser en högskolekurs har möjlighet att komma till Nässjöakademin för att utnyttja våra lokaler och datorer för dina studier. Det finns även möjlighet att skriva tentamen på Nässjöakademin om du är boende i Nässjö kommun, studerar en högskolekurs på distans samt att tentamen äger rum på en vardag under kontorstid.

Nässjöakademin uppfyller Nitus kvalitetskriterier

Nitus är ett rikstäckande nätverk inom distansutbildning som arbetar med kompetensförsörjning samt att öka tillgängligheten till studier på hemorten. Nässjöakademin uppfyller Nitus kvalitetskriterier.
Läs mer om Nitus

   © 2017 nassjo.se | producerad av webbyrå zwebb | drivs av ezpublish™ | redigera

Nässjö lärcenter, 571 80 Nässjö TEL: 0380-517250/70 E-post: